• Плавайте с нас в Гърция
  ... и навсякъде по света.
 • Добре дошли на борда :)
 • Красивото е на всякъде
  ... просто трябва да го откриеш.
 • Станете приятел на морето.
 • Места, които може да посетите само с лодка.
 • Организираме и флотилии
  за да е споделено забавлението.
 • Обичате да пътешествате?
  Най-добрият начин е с яхта.
 • Не се колебайте. Заслужава си.

Хърватия 

23 - 30 септември 

   

 

Хърватското крайбрежие е едно от най-предпочитаните яхтени дестинации в Европа. Със своите 604 острова, добри ветрови условия и красиви градчета се превръща в "мека" на яхтения туризъм.

Предлагаме ви възможност да посетите това изключително място на борда на нов луксозен катамаран Bali 40, произведен 2017г. Яхтата разполага с 4 двойни каюти и две единични, 4 бани с тоалетни и оборудвана кухня. Вижте снимки на катамарана по-надолу.


Пътуване до там: лични автомобили / автобус / самолет / наемане на бус.

Дати:
23 - 30 септември

Специална цена:
440 Е / на човек за седмица/
при запълване на бройката

 

 

 
 

В цената е включено:
Настаняване в двойни каюти на катамаран Bali 40; Капитан; Завивки и хавлии; Финално почистване; Първоначално зареждане на вода и гориво.

В цената не е включено:
Туристическа такса за Хърватия 1 Е на човек на ден; Изразходваното гориво (предимно ще сме на ветрила); Такси за зареждане на вода (на определени места); Такси за марини (при желание да се спестят, може да се нощува предимно на котва в заливи); Храна и напитки; Транспорт до яхтата и обратно; Лични застраховки.

Снимки от предишни плавания там:

Свържете се с нас за повече информация на : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или тел: +359888519476

За други дати и яхти, изпратете запитване или ни се обадете.
eXploring team
www.exploring-bg.com

 
   
   
   
   
   
Други плавания
 

Ако желаете да плавате други дати или искате да посетите място по ваш избор, обадете ни се за да организираме вашето плаване. На разположение сме целогодишно.

 
   
   
За повече информация и записване се свържете с нас на:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или тел: 0888519476 За да получавате информация за всички събития, които организираме, изпратете празен мейл с тема "Subscribe" на:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.