• Плавайте с нас в Гърция
  ... и навсякъде по света.
 • Добре дошли на борда :)
 • Красивото е на всякъде
  ... просто трябва да го откриеш.
 • Станете приятел на морето.
 • Места, които може да посетите само с лодка.
 • Организираме и флотилии
  за да е споделено забавлението.
 • Обичате да пътешествате?
  Най-добрият начин е с яхта.
 • Не се колебайте. Заслужава си.

Kite & Sailing

 
   
   
   
   
Плаване с ветроходна яхта и каране на Кайт в Гърция.
 

 

Кайт сърфът и ветроходството споделят общи интереси - наличие на море и вятър - поради което двете активности са в перфектна симбиоза. Остров Лефкада е популярна дестинация за кайт сърф, а ветроходната яхта е ефективен и приятен начин за навигация между кайт спотовете, добавяща допълнителна доза приключение и свобода към любимия спорт. Освен това, на разположение е и надуваема лодка с извънбордов двигател, служеща за слизане на брега или оказване на помощ на кайт сърфист при нужда. В рамките на една седмица ветроходната яхта ще бъде вашият дом и превозно средство, даващо свобода да стигнем където пожелаем, като с нея се стига в близост до самия спот или близко пристанище. В случай на дни без вятър или желание за почивка, можем да изберем произволна дестинация за това на диво място или живописно градче, до което да стигнем с яхтата. Отплаването е от Лефкада и освен спотовете, които се намират около Лефкада можем да стигнем до спота Дрепано и до един "сикрет" спот, който ще ви хареса. Освен отвърдените спотове може да си намерим и други подходящи места, където да вдигнем кайтовете.

 

Програма: Не е предвидена твърда програма: дестинациите, спотовете и местата за нощувка се избират спрямо желанията на групата и прогнозата за времето. Ветроходното плаване е свобода и смятаме, че такава трябва да има във всеки елемент от преживяването с лодка. 

Инструктор няма: Плаването е предназначено за хора, практикуващи кайт сърф, които имат необходимите знания, умения и екипировка да го практикуват сами. Инструктор по кайт сърф не е предвиден, всеки участник поема сам отговорност за уменията си по време на кайт сърфа. Налична е малка надуваема лодка с извънбордов двигател, с която можем да окажем помощ на сърфист при нужда.

Нощувки: Яхтата е наш дом в рамките на цялото плаване като според желанието на групата можем да изберем да пренощуваме в диви заливи, където сами да приготвим храната си или в пристанища на малки живописни градчета, които дават възможност и за хранене в заведения и презареждане на провизии.

Храна: Лодката е оборудвана с кухня, съдове и прибори - всичко необходимо за приготвянето на всякаква храна на борда. Храненето може да се случва на борда или в заведения в малки градчета, според желанието на групата. Практиката показва, че повечето екипажи, както и ние, предпочитаме да прекарваме повече време в диви места, в близост до природата, поради което ви съветваме да направите предварителен пазар за продукти. Има възможност за акостиране в градчета при желание на групата и нужда от презареждане на провизиите.

Мога ли да взема приятел, който не кара кайт: Може, но предвид, че плаването е тематично, фокусът на групата ще е кайт сърф и по-голямата част от дните ще преминават в тази активност. Уверете се, че вашият приятел е наясно с това и няма да се отегчи, докато основната част от групата практикува любимото си занимание.

 

Дати:

При запитване


Цена
:

При запитване

Цената е на човек за седмица при запълване на яхтата. Цената включва настаняване в двойни каюти, капитан, финално почистване.

В цената не е включено транспорта до остров Лефкада, хранителните провизии и кайт екипировката.

Яхтата е оборудвана с кухня с всичко необходимо за приготвяне на храна.

За допълнителна информация и записване, изпратете мейл на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   
   
   
   
Други плавания
 

Ако желаете да плавате други дати или искате да посетите място по ваш избор, свържете се с нас, за да организираме вашето плаване. На разположение сме целогодишно.

 
   
   
За повече информация и записване се свържете с нас на: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или тел: 0888519476 За да получавате информация за всички събития, които организираме, изпратете празен мейл с тема "Subscribe" на:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
   
www.exploring-bg.com  
www.facebook.com/Sailing.And.Adventures