• Плавайте с нас в Гърция
  ... и навсякъде по света.
 • Добре дошли на борда :)
 • Красивото е на всякъде
  ... просто трябва да го откриеш.
 • Станете приятел на морето.
 • Места, които може да посетите само с лодка.
 • Организираме и флотилии
  за да е споделено забавлението.
 • Обичате да пътешествате?
  Най-добрият начин е с яхта.
 • Не се колебайте. Заслужава си.

Флотилията

 
   
   
   
   
Есенна флотилия 9- 16 октомври, 2021

 

 

_/) _/) _/) _/) _/)

Традиционно всяка година, в началото на октомври, когато в България есента ни кара да извадим пуловерите, ние събираме много ентусиасти, за да си “откраднем” още седмица лято на борда на група ветроходни яхти, които плават заедно из Йонийско море. Обикаляне на кристално сините води и акустиране в заливи със зелени брегове, слънчеви плажове и пъстри градчета и селца е ежедневната програма, а температурата на водата все още позволява спокойно плуване.

Извън активния туристически сезон, морето, заливите и последните кръчми в селцата често са само за нас, но това не означава, че Флотилията е тихо мероприятие. Нивата на напрежение клонят към 0, но не и тези на музиката и танците, а съпътстващи занимания от типа на регата, кулинарно състезание, скокове от лодки и скали, плуване, SUP, коктейлни партита или просто релакс на палубата или плажа, няма да ви оставят да скучаете в нито един момент.

 

Включете се:

 

- ако искате да обикаляте из гръцките острови по възможно най-добрия начин, извън сезона на тълпите.

- ако искате да се разтоварите от грижи и ежедневие.

- ако сте компания и искате да прекарате една незабравима седмица с приятелите си .

- ако искате да участвате в едно забавно и уникално плаване.

- ако сте начинаещ капитан и искате да натрупате повече опит.

- или пък просто ако ви се плава.

 

   

Дати:

При запитване

 

За повече информация се свържете с нас на: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или тел: 0888519476

*Ако сте капитан (дори и нчинаещ без много опит) и съберете екипаж за една лодка, ще плавате с нас безплатно. Разбира се, капитана на флотилията ще ви помага във всичко, свързано с управлението, приставането и взимането на важни решения.

Снимки от предишни флотилии:

 

   
   
   
   
Други плавания
 

Ако желаете да плавате други дати или искате да посетите място по ваш избор, свържете се с нас, за да организираме вашето плаване. На разположение сме целогодишно.

 
   
   
За повече информация и записване се свържете с нас на: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или тел: 0888519476 За да получавате информация за всички събития, които организираме, изпратете празен мейл с тема "Subscribe" на:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
   
www.exploring-bg.com  
www.facebook.com/Sailing.And.Adventures